Break-out sessies

Worstelen met de Wwft

Concrete tips voor uw praktijk

Hoe zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Wwft? Je bent verplicht Wwft-beleid op te stellen en dit up-to-date te houden. Dat is niet (altijd) eenvoudig. De toezichthouder merkt op dat notariskantoren niet altijd over adequaat beleid beschikken en hun beleid niet altijd goed toepassen. Deze break-out sessie is ontwikkeld om je daarbij te helpen.

Aan de hand van concreet kantoorbeleid wordt een praktische invulling gegeven met betrekking tot de volgende onderwerpen: risicofactoren toepassen in beleid, digitale cliëntidentificatie, terugmelden UBO-register en invulling van de doorlichtplicht.

Wanneer je deelneemt aan deze workshop ontvang je een digitaal een bundel met praktische artikelen en concrete modellen, waarbij rekening wordt gehouden met de diversiteit van de notariskantoren.

Het is mogelijk vooraf (uiterlijk 1 oktober) concrete casusposities toe te zenden zodat deze tijdens de workshop behandeld kunnen worden. Je kunt dit mailen aan: info@knbcongres.nl.

Foto Birgit Snijder-Kuipers

Birgit Snijder-Kuipers

Kandidaat-notaris De Brauw Blackstone Westbroek

Birgit Snijder-Kuipers is kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek, universitair docent vakgroep privaatrecht en notarieel recht Rijksuniversiteit Groningen, fellow Onderzoekcentrum Onderneming & Recht, Radbouduniversiteit Nijmegen en lid van de Commissie toegang notariaat. Daarnaast publiceert Birgit regelmatig op het gebied van witwaswetgeving.

Workshopronde 1 (12.00 – 13.00 uur)
Capaciteit: 48 deelnemers

Workshopronde 2 (15.00 – 16.00 uur)
Capaciteit: 48 deelnemers