Voice is power

Transformeer uw communicatieve vaardigheden, verbeter de effectiviteit van uw leiderschap, haal alles uit uw carrière en vergroot uw zakelijke en commerciële succes.

Of uw volgende belangrijke vergadering, presentatie, telefonische conferentie of videoconferentie nu voor drie personen in een vergaderruimte is of dat u voor drieduizend mensen op een conferentie staat, u kunt het soort verbinding, inhoud en presentatie creëren dat ervoor zorgt dat uw publiek snakt naar meer.

Het Voice is Power-programma demystificeert het proces van krachtige, gezaghebbende en indrukwekkende communicatie. Laat u zelf zien als iemand met grote invloed in uw leven en in uw carrière. Leer hoe u uw vocale kracht, aanwezigheid, charisma, invloed en indruk op anderen kunt ontwikkelen terwijl u spreekt met Vertrouwen, Helderheid en Overtuiging.

Deze training is ontworpen om u te helpen de wijze te veranderen waarop u communiceert, verbinding maakt, en anderen tegemoet treedt en beïnvloedt.

Max. aantal deelnemers: 40

Inschrijven

 

Elizabeth van Geerestein

Elisabeth van Geerestein vierkant

Elizabeth van Geerestein is managing partner van Papillon & Partners en Vice President van Leadership Pipeline Institute Nederland. Ze is een leiderschapscoach, die CEO's, senior executives, ondernemers en teams coacht aan de hand van succesvol leiderschap, loopbaan- en organisatorische overgangen.

Ze is daarnaast adjunct Professor Persoonlijke Leiderschapsontwikkeling (PLD) bij Rotterdam School of Management (RSM) Erasmus University, Nederland. Ze ontwikkelt het Persoonlijk Leiderschap curriculum van het OneMBA Global Executive MBA Programma.