Slim onderhandelen

Conflicten zijn overal: op het werk, bij het sporten, in de winkel. Meestal ben je daar helemaal niet op uit. In deze workshop leer je deze op te lossen met slim onderhandelen.

Aan de hand van iconische en soms hilarische filmbeelden uit de politiek, sport en het openbare leven, laat Aernoud Bourdrez zien hoe conflicten ontstaan en steeds door dezelfde patronen worden gekenmerkt. Hij legt die patronen bloot en laat zien hoe deze kunnen worden doorbroken, waarmee het conflict kan worden opgelost.

Max. aantal deelnemers: 120

Inschrijven

 

Aernoud Bourdrez

Aernoud Bourdrez vierkant

Aernoud Bourdrez is advocaat en onderhandelaar, werkzaam bij Florent. Hij treedt op voor opkomende en gevestigde fotografen, kunstenaars, vormgevers, reclamebureaus en architecten.

Over het slim en strategisch onderhandelen schreef Bourdrez de internationale bestseller Think Like a Lawyer, Don’t Act Like One. Voor dit boek volgde hij de beroemde cursus ‘Program on Negotiation’ aan Harvard en las hij alle standaardwerken. Ook keek hij urenlang naar Big Brother, Hell’s Kitchen, Buurman & Buurman en tientallen K-1 gevechten.