Ondernemen is een vak

Hoe wordt een ondernemersdroom werkelijkheid?

In deze interactieve masterclass vertelt ondernemer Marelle van Beerschoten haar ondernemersverhaal en gaat ze in op uitdagingen en risico's, het benutten van kansen en de doorlopende zoektocht in het succesvol volbrengen van haar ondernemersdroom.

In het daaropvolgende panel- en zaalgesprek, onder leiding van Rens de Jong, wordt getoetst in hoeverre haar lessen ook kunnen gelden voor het notariaat. Of gelden daar andere regels? Panelleden zijn de notarissen Maartje Nonhebel en Cindy Smid.

Max. aantal deelnemers: 100

Inschrijven

 

 

Marelle van Beerschoten, Maartje Nonhebel en Cindy Smid

Marelle van Beerschoten vierkant

Spreker, panellid

Maartje Nonhebel vierkant

Panellid

Cindy Smid vierkant

Panellid

Marelle van Beerschoten is oprichter en Managing Director van Digital Shapers, dat werkt aan data gedreven en digitale transformatie binnen organisaties.
Daarnaast is zij lid van de Raad van Advies van de Amsterdam Business School - Universiteit van Amsterdam en van DenkWerk. Met DenkWerk onderzocht en publiceerde zij het afgelopen jaar over Artificial Intelligence in Nederland en Arbeid in Transitie: de behoefte aan om- en bijscholing in Nederland.

Maartje Nonhebel is sinds april 2018 notaris in Dordrecht.

Cindy Smid richtte in 2015 met twee collega’s Zuidbroek Notarissen op, een niche kantoor gericht op ondernemingsrecht en (financieel) toezichtrecht.