Faalkunde

Ben jij een Master in falen? Een Masterfaalkundige mag fouten maken, een Masterfaalkundige kan ook fouten maken! Hij blijft ontspannen en leert van zijn fouten. Een Master omarmt bovendien de fouten van anderen.

Ben jij een Masterfaalkundige? Of wil je stiekem toch altijd 100% bovengemiddeld presteren en kun je daarvan gestresst raken? Dan ben je niet zo faalkundig als je denkt: jammer!

Zet de volgende stap tijdens de Masterclass!

Faalkunde helpt je je volledige potentieel te benutten en meer ontkrampt in het leven te staan. In de masterclass leer je hoe jij en je collega’s een andere mindset aan kunnen nemen, gericht op minder stress en meer leren en ontwikkelen.

Beleef het in een sprankelende, actieve, grappige en bovenal leerzame Masterclass. Met heldere theorie, leuke filmpjes, faalfitness en concrete reflecties.

Max. aantal deelnemers: 120

Inschrijven

 

Remko van der Drift

Remko van der Drift vierkant

Remko is auteur van onder andere het boek Fouten maken moed. Het is zijn droom Nederland Faalkundig te maken. Daarmee bedoelt hij dat iedereen mild en accepterend kan zijn voor zijn eigen fouten en dit ook kan zijn voor de fouten van anderen.'Ik gun het iedereen om het allerbeste uit zichzelf te kunnen falen', aldus Remko.

Remko wordt geregeld gevraagd op te treden als faalkundige bij televisie- en radioprogramma's en diverse dag- en weekbladen. Daarnaast organiseert hij in TivoliVredenburg 'Het Faal Festival' met talks, wetenschap, theater en kunst, en maakt hij faalprogramma’s op festivals als Lowlands en Into The Great Wide Open.