Break-out sessies

Weerbaar met elkaar (workshop netwerken)

Workshop netwerken

Op wie kun je terugvallen wanneer je onder druk staat? Hoe zorg je ervoor dat je een probleem niet in je eentje hoeft op te lossen? Bij weerbaar zijn, is het heel belangrijk dat je een kring om je heen hebt van collega’s op kantoor maar ook daarbuiten, met wie je zaken kunt bespreken en ideeën kunt uitwisselen. Zo kun je gebruikmaken van elkaars inzichten, hoef je zaken niet alleen op te lossen en hou je elkaar scherp.

Maar hoe doe je dat nou, een netwerk opbouwen? In deze sessie draait alles om het maken van nieuwe ontmoetingen, elkaar beter leren kennen, luisteren en open vragen stellen. Aan de hand van het spelconcept Go.Chat.Connect. gaan we dieper in op een aantal gesprekstechnieken zoals actief luisteren en non-verbale communicatie. Kortom, een luchtige les over communiceren zonder oordelen over de ander. Met als doel verbinding te maken met bekende en onbekende collega’s.

Foto Go.Chat.Connect. (spelconcept)

Go.Chat.Connect. (spelconcept)

Gespreksstarter

Deze kleurrijke gespreksstarter geeft elke ontmoeting de meest bijzondere verhalen en leert je hoe je gesprekken verbetert. Door toeval en creativiteit wordt bepaald met wie én waarover je praat en dat maakt de spelvorm verrassend, spannend en ontzettend verbindend. Tussen de rondes gaat de spelleider met de spelers in gesprek over wat een goed gesprek is en hoe de kandidaten zich beter in de ander kunnen verplaatsen. 

Workshopronde 1 (12.00 – 13.00 uur). Capaciteit 40 deelnemers
Workshopronde 2 (15.00 – 16.00 uur). Capaciteit 40 deelnemers