Break-out sessies

Van weerstand naar weerbaar

Vergroot je cirkel van invloed en krijg meer grip op je leven

Allemaal kennen we situaties die ons frustreren. Denk aan asociaal gedrag in het verkeer, rommel op straat, vele regels binnen het notariaat, dingen die plots anders gaan of de stijgende huizenprijzen, inflatie enzovoorts. En het meest frustrerende is … hoe hard we ook klagen, er verandert niks. We hebben hier geen invloed op, omdat deze zaken niet in onze cirkel van invloed zitten. Toch kan de frustratie zo hoog oplopen dat je vastloopt in jouw gedachten. Dit heeft invloed op jou als persoon en op jouw werk. Juist dan is het belangrijk om jezelf te richten op zaken waar je wel invloed op kan uitoefenen. Ga het gesprek aan; wat zijn jouw zorgen en behoeften en die van de ander? Ga van weerstand naar weerbaar.

Tijdens deze break-out sessie ga je op actieve wijze aan de slag met uw communicatietechnieken en leer je je grenzen aan te geven en jouw weerbaarheid te vergroten. Je wordt je bewust van jouw mogelijkheden om invloed uit te oefenen en van ‘gedoe’ in een gesprek te komen tot een ‘goed’ gesprek. Dit maakt jou effectiever en evenwichtiger in de samenwerking.

Foto Elodie Carmiggelt

Elodie Carmiggelt

Trainer en coach bij Dialogue

Elodie Carmiggelt is trainer en coach bij Dialogue. Met haar achtergrond als arbeids- en organisatiepsychologie gebruikt zij de kracht van groepsdynamiek als bron om mensen en organisaties wendbaar te maken. Elodie verplaatst zich in de doelgroep door vragen te stellen en aandachtig te luisteren. Naast training en coaching heeft Elodie zich ontwikkeld in vaardigheden die zakelijk breed inzetbaar zijn zoals: mediation, coaching, intervisie gespreksleider en als assessor van persoonlijkheidstesten.

 

Workshopronde 1 (12.00 – 13.00 uur)
Capaciteit 30 deelnemers

Workshopronde 2 (15.00 – 16.00 uur)
Capaciteit 30 deelnemers