Break-out sessies

This is why you'll fail!

De kroonjuwelen van jouw organisatie

Waar lig je wakker van als jouw organisatie gehackt wordt? Dat zouden zo maar eens de ‘kroonjuwelen’ van jouw organisatie kunnen zijn. Alle reden dus om je tegen een mogelijke hack goed te beschermen. Daarbij speelt een combinatie van organisatie, techniek en mensen een grote rol.

Als je de cyberweerbaarheid op deze vlakken hebt verbeterd, wil je testen of dat goed is gedaan. Daarvoor is een Red Team oefening een goede manier. Zo’n oefening is een realistische simulatie van een hackersgroepering die de kroonjuwelen van jouw organisatie probeert te bemachtigen.

 

In deze break-out sessie stap je samen met een ethische hacker van een Red Team in de schoenen van een cybercrimineel. Je leert over de top drie technieken waarop cybercriminelen jouw (digitale) identiteit misbruiken om hun doel te bereiken, en wat je kunt doen om dát te voorkomen.

Foto Tijme Gommers

Tijme Gommers

Adversary Simulation Lead in het Northwave Red Team

Tijme Gommers werkt als Adversary Simulation Lead in het Northwave Red Team, een team ethische hackers. In zijn rol kruipt hij in de huid van cybercriminelen om de cyberweerbaarheid van organisaties te testen en verbeteren.

 

Workshopronde 1 (12.00 – 13.00 uur)
Capaciteit 109 deelnemers

Workshopronde 2 (15.00 – 16.00 uur)
Capaciteit 109 deelnemers