Header KNB Congres
Foto Merlijn Twaalhoven

Merlijn Twaalhoven

Kijken als een kunstenaar

We leven in een tijd van grote veranderingen en ongekende onzekerheid. Onze zekerheden zijn vloeibaar geworden. Ook het vak van notaris verandert voortdurend. Hoe ga je daarmee om? Wat kan jouw rol worden in de wereld van morgen?

Door met een kunstenaarsmindset naar de wereld te kijken, kun je denkpatronen doorbreken en nieuwe invalshoeken en perspectief vinden. Daarbij is het belangrijk om verbinding met elkaar te zoeken en de krachten te bundelen. Dan kunnen we het verschil maken.

Merlijn Twaalfhoven is de oprichter van de Academie voor Onzekerheidsvaardigheid. Hij zal met ons de navigatiekunst delen die nodig is om een koers te kiezen in een veranderende wereld. En dat ga je ook ervaren: in een interactieve performance.


Merlijn Twaalfhoven is componist en theatermaker. Met het samenwerkingsverband The Turn Club pakt hij vraagstukken aan met een kunstenaarsmindset. Daarnaast werkte Merlijn in conflictgebieden, met vluchtelingen en op plekken met grote maatschappelijke uitdagingen. Deze ervaringen beschreef hij in het boek ‘Het is aan ons’.