Inschrijven

Het KNB-congres is sinds jaar en dag een hoogtepunt. Tijdens dit Jubileumjaar is het congres natuurlijk nog specialer!
Op vrijdag 5 oktober vieren we met elkaar het notariële vak. Daarvoor is een concept ontwikkeld waarin u kunt leren van experts en van elkaar en waarbij inspiratie en netwerken centraal staat.
Dit alles met als achterliggende thema ‘Notaris, met recht het mooiste beroep!’

Programma

10.00 uur - 10.50 uur

Ontvangst (zaal sluit om 10.50 uur i.v.m. komst Zijne Majesteit de Koning)

11.00 uur - 12.30 uur

Plenair programma

12.30 uur - 16.30 uur

KNB Inspiratiefestival

16.30 uur - 17.15 uur

Plenaire afsluiting

17.15 uur - 18.00 uur

Aperitief

18.00 uur - 00.30 uur

Borrel, walking dinner en feest (voor leden)

01.00 uur - 03.00 uur

JoKaNoBo afterparty (Get Back, Stadhuisplein Rotterdam), voor iedere (kandidaat-)notaris die zich jong voelt!

Sprekers

Inspiratiesessies

Van 12.30 - 16.30 uur is het ‘KNB Inspiratiefestival’. Tijdens dit festival kunt u masterclasses en workshops volgen op het gebied van fraudepreventie, digitalisering, ambt, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. 

VERVOER

Openbaar vervoer
De Van Nelle Fabriek is uitstekend te bereiken. Elke 10 minuten gaat vanaf Rotterdam Centraal bus 38 richting Station Schiedam Centrum, halte Beukelsbrug (reistijd 8 minuten). Vanaf de halte Beukelsbrug is het 2 minuten lopen naar de Van Nelle Fabriek.

Op vrijdagavond en in het weekend zet RET bovendien extra bussen in.

Pendelbussen
Er worden pendelbussen ingezet om de locatie goed te kunnen bereiken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De pendelbussen zullen in de ochtend ook rijden vanaf de twee hotels waar we een prijsafspraak mee hebben (Van der Valk Blijdorp en Bilderberg Parkhotel) en Rotterdam Centraal (opstapplaats Conradstraat, bushalte van FlixBus) naar de Van Nelle Fabriek.

Op de terugweg worden er pendelbussen ingezet tussen 17.30 en 18.00 uur richting Rotterdam Centraal. Vanaf 23.00 uur tot einde avond gaan de pendelbussen naar Rotterdam CS, Van der Valk Blijdorp en het Bilderberg Parkhotel. Hiertussen kan gebruik worden gemaakt van het openbaar vervoer. Om 00.30 uur vertrekken er ook pendelbussen naar de JoKaNoBo afterparty in het centrum van Rotterdam. 
Bij het aanmelden kunt u aangeven van welk pendelvervoer u gebruik wilt maken.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot het pendelvervoer, dan kunt u op 5 oktober contact opnemen met de helpdesk. Zij zijn bereikbaar op het nummer: 038 – 42 567 30.

Parkeren (zie ook afbeelding)
Op het terrein en in de directe omgeving van de Van Nelle Fabriek is volop parkeergelegenheid.
Parkeren op het Van Nelle Fabriek-terrein: uitrijdkaart 10 euro (incl. BTW) per dag, te koop bij de informatiebalie.
Betaald parkeren tegen het Rotterdam-tarief (ma-za, 9-18.00 uur, 1,67euro/u): in de buurt Spangen. Ook zijn er 120 parkeerplekken tegen dit tarief aan weerszijden van de Horvathweg.
Gratis parkeren: ten noorden van de Van Nelle Fabriek, vanaf de Graafstroomstraat, richting Spaanse polder.

DB_KNB-Plattegrond-02

Praktische informatie

Kosten
De kosten voor het congres bedragen 175 euro. Dit is inclusief consumpties (dag en avond), lunch, borrel, walking dinner en feestavond.
De annuleringsdatum is 14 september 2018. Voor deze datum kunt u uw aanmelding kosteloos annuleren. Zie ook onze algemene voorwaarden:
notarisnet.notaris.nl/opleidingen/algemene-informatie-voorwaarden

LET OP: zonder aanmelding wordt op de dag zelf geen toegang verleend.

Dresscode
Voor het congres en feest geldt de dresscode 'smart casual'.
Kijk voor meer informatie op:
www.dresscode.nl/dresscodes/smart-casual/

Garderobe
Tijdens het congres en feest is er een bewaakte garderobe aanwezig waar u uw spullen veilig kunt achterlaten. Ook zijn er een beperkt aantal kluisjes aanwezig.

Hotels
Op vrijdag 5 oktober kunt u tegen een gereduceerd tarief een hotelkamer boeken bij de volgende hotels:

Van der Valk Blijdorp
Op 3 kilometer van de Van Nelle Fabriek ligt Van der Valk Blijdorp. U kunt gebruikmaken van een speciale aanbieding voor een hotelovernachting van vrijdag 5 oktober op zaterdag 6 oktober: voor een Superior Single kamer betaalt u 89 euro (p.k.p.n. inclusief ontbijt). Bovengenoemde prijs is exclusief 4,5 procent logiesbelasting.

Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp biedt gratis parkeerplaatsen aan. Indien deze niet beschikbaar zijn, kunt u gebruikmaken van de parkeergelegenheid van Diergaarde Blijdorp. Uitrijkaarten zijn tegen een gereduceerd tarief van 4 euro verkrijgbaar bij de receptie van het hotel.

Voor het reserveren van een kamer kunt u contact opnemen met Van der Valk Blijdorp op telefoonnummer 010-2988770 of per mail info@rotterdam-blijdorp.valk.nl. Bij uw reservering dient u het volgende kenmerk te vermelden: referentie: GF14302
Het speciale tarief kan gereserveerd worden tot uiterlijk 14 september 2018.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Op loopafstand van Rotterdam Centraal ligt het Bilderberg Parkhotel. U kunt gebruikmaken van een speciale aanbieding voor een hotelovernachting van vrijdag 5 oktober op zaterdag 6 oktober: voor een tweepersoonskamer voor enkel gebruik betaalt u 129 euro (inclusief ontbijt)

Het tarief op basis van twee personen per kamer bedraagt 144 euro (p.k.p.n. inclusief ontbijt). Bovengenoemde prijs is exclusief 4,5 procent logiesbelasting en exclusief service charge à 2,20 euro per persoon per nacht. 
Achter het hotel zijn 40 parkeerplaatsen. Hiervoor bedragen de kosten 19,50 euro per dag. Deze parkeerplaatsen zijn vrij op basis van beschikbaarheid. Gasten kunnen uitwijken naar de Museumpark parkeergarage op nog geen 5 minuten loopafstand van het hotel. De uitrijkaarten zijn bij de receptie van het hotel te verkrijgen à 18,50 euro per stuk.
Reserveren kan via deze link: www.bilderberg.nl/lcr/knbBilderberg Parkhotel

CONTACT

Voor vragen kunt u contact opnemen met het cursusbureau via e-mail knbcongres@knb.nl of per telefoon op 070-3307167/121/125.

 

 

Privacy Responsible disclosure
^