Futureproof voor de futureprofs

Ook in tijden van corona houdt de KNB natuurlijk een jaarcongres. Geen grote live bijeenkomst dit keer. Het event wordt over verschillende locaties verdeeld en u kunt ook online thuis of op kantoor meedoen. Een unieke gebeurtenis, die u niet kan missen! 

Tijdens deze dag draait het om ‘Futurepro(o)f’. Vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen staan daarin centraal. En het belang daarvan, dat blijkt wel uit de ontwikkelingen van de afgelopen maanden. Dus, hoe zorg je dat mensen nu en straks lekker kunnen werken, in een baan die bij hen past en waarin hun talent tot recht komt? Welke hulp hebben mensen daarbij nodig, en van wie?

Op vrijdag 9 oktober wordt u hierover een afwisselend programma aangeboden. Daarnaast wordt ook de eerste Notaris van het Jaar gekozen!

De hoofdlocatie van het congres is de Fokker Terminal in Den Haag. Op deze locatie zijn de dagvoorzitter Kim Coppes en verschillende sprekers aanwezig en vanuit hier vindt een livestream plaats. In de Fokker Terminal is plaats voor 100 deelnemers.

Daarnaast zijn er 4 live bijeenkomsten ('viewing parties') verspreid over het land, waar in kleinere groepjes (maximaal 50 deelnemers) naar de livestream gekeken kan worden. Uiteraard kunt u het congres ook volgen vanuit huis/kantoor. Leden die online deelnemen, ontvangen een leuke attentie thuis! Dagvoorzitter Kim Coppes nodigt u van harte uit (1.03 min)!

Inschrijven