Header KNB Congres

Het KNB Reflectie Instrument, wat kan ik er mee?

In 2020 ontwikkelde de KNB met en voor (kandidaat-)notarissen het KNB Reflectie Instrument. Met dit instrument kun je vaststellen dat je wellicht al volledig futureproof bent. Of zijn er wellicht nog talenten die enige ontwikkeling behoeven? In deze workshop lichten Renee Levering (PSI Cubiks) en Jeroen Ouendag (KNB) toe hoe het instrument werkt en wat je met de rapportage kunt? Hoe betrouwbaar is de uitkomst? Hoe vaak kan je het instrument inzetten? Hoe pak je het aan als er een ontwikkelbehoefte uit komt? Om dit soort vragen, en alle andere vragen met betrekking tot het instrument waarop je een antwoord wilt, gaat het.

Uiteraard is het handig als je van te voren het instrument hebt ingevuld. Dat kan via NotarisNet.


Foto Renee Levering  & Jeroen Ouendag

Renee Levering & Jeroen Ouendag

Consulting Director & Organisatieadviseur

Renee Levering werkt als Consulting Director bij Cubiks PSI Nederland, zij geeft leiding aan een team van psychologen en heeft zelf eveneens ruime ervaring in de psychometrie en ontwikkeling van mensen.

Jeroen Ouendag is zelfstandig interim manager en organisatieadviseur. Hij werkt sinds 2015 voor de KNB en houdt zich bezig met verschillende aspecten van de futureprof, zoals de herziening van de Beroepsopleiding, de externe positionering van het notariaat, intervisie, PE en het KNB Reflectie Instrument.

Workshopronde 1 (13.00 – 13.45 uur): live (40 deelnemers)
Workshopronde 2 (14.00 – 14.45 uur): live (40 deelnemers)'Hoe werkt het instrument en wat kun je met de rapportage?'