Frans Meijer Frans Meijer
1

Kennismaken met intervisie

In deze interactieve workshop maakt u kennis met intervisie. Een krachtige collegiale leermethode die veel wordt ingezet onder professionals. Meijer Consulting Group (MCG)  verzorgt al jaren begeleiding bij intervisie voor advocaten en medisch specialisten. Bij intervisie staat een kleine groep professionals met eenzelfde achtergrond stil bij het persoonlijk functioneren in een vertrouwelijk gesprek. Een dergelijk gesprek onder gelijken biedt bewustwording en een permanente prikkel om scherp te blijven. Onderwerpen die aan bod kunnen komen, zijn:

  • communicatie met cliënten en/of kantoorgenoten;
  • ethische vraagstukken, zoals wilsbekwaamheid van een cliënt;
  • visie en type dienstverlening van kantoor;
  • hanteren van emoties.

Tijdens de workshop zal Frans Meijer van MCG u meenemen in wat intervisie precies is en welke meerwaarde het voor uw kantoor heeft. Uiteraard is er ook gelegenheid om zelf deel te nemen aan een korte intervisie, zodat u deze waarde zelf kunt ervaren. 

Frans Meijer richtte in 1989 MCG op en is als partner een betrokken strategisch consultant. Met een juridische en organisatiepsychologische achtergrond, gecombineerd met een jarenlange advieservaring, weet Frans goed wat er speelt in de rechterlijke macht, advocatuur en gezondheidszorg.

← Terug