Anke Brockmöller2 Anke Brockmöller
1

Haal meer uit je bestaande werkrelatie

De werkverhouding ‘notaris-kandidaat-notaris’ leent zich bij uitstek voor het delen van kennis, ook op het gebied van integriteit en ethiek. Via deze traditionele ‘meester-gezelrelatie’ kun je intuïtie leren ontwikkelen, zodat je die effectief kunt inzetten voor ethische vraagstukken. Maar hoe benut je de bestaande structuur in het notariaat (nog) beter, zodat niet alleen de kandidaat-notaris leert van de notaris, maar ook andersom?
Anke Brockmöller geeft tips en reikt technieken aan om bewustwording te creëren en van de bestaande werkrelatie in het notariaat een meerwaarde te maken voor zowel de meester als de gezel. Hierbij betrekt zij ook de verschillen in leren en omgang tussen de verschillende generaties.

Anke Brockmöller adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van inzicht en ontwikkeling, bijvoorbeeld door het toepassen van meester-gezelrelaties. Brockmöllers proefschrift aan de Rijksuniversiteit Groningen ging over dit onderwerp. Op dit moment is zij bij GITP werkzaam voor diverse branches, van onderwijs tot zakelijke dienstverlening en is zij betrokken bij GITP Bestuur en Toezicht.

Deze sessie is voltekend; u kunt zich hiervoor niet meer inschrijven

← Terug