Break-out sessies

Boks!

Effectief handelen onder druk

Uitdelen en incasseren, daar gaat het om in de bokssport. Maar de sessie sorteert al effect wanneer de deelnemers de ruimte in lopen en de bokshandschoenen zien liggen. Die aanblik alleen al geeft spanning. De vraag die in deze break-out sessie aan de orde komt is: hoe hanteer je die spanning? Stap je in of trek je je terug? Sta je gespannen of maak je jezelf los? En de hamvraag: ben je nog in staat bewust te kiezen of sta je op de automatische piloot en overkomt het je? 

Boks! is een break-out met fysieke en actieve oefeningen om aan den lijve te ondervinden wat druk met je doet en hoe jij onder spanning toch effectief kunt handelen. Boksen geeft een prachtig inkijkje in je persoonlijke voorkeursstijl in communicatie. En het leert je om voorbij te gaan aan de reflexmatige reacties die we allemaal hebben als er druk op ons wordt uitgeoefend. De boksworkshop wordt rustig opgebouwd: veiligheid en plezier staan voorop.

Foto Kars Penninx & Rob van Ham

Kars Penninx & Rob van Ham

Trainer effectief communiceren & Coach/Consultant

Kars Penninx geeft training in effectief communiceren, ook onder moeilijke omstandigheden. Daarnaast beoefent hij al jaren met veel plezier en toewijding de vechtkunst ‘Effortless Boxing’; een vorm van boksen waarbij ontspanning, kalmte en kunnen aansluiten bij de ander, de sleutel vormt tot succes.


Rob van Ham begeleidt professionals uit sport- en bedrijfsleven naar meer bewuste en effectieve manieren van bewegen, handelen, communiceren en samenwerken. Zijn expertise als manager, coach en consultant brengt hij daarbij samen met zijn leraar- en meesterschap in bewustwording en krijgskunsten.

 

Workshopronde 1 (12.00 – 13.00 uur)
Capaciteit 40 deelnemers

Workshopronde 2 (15.00 – 16.00 uur)
Capaciteit 40 deelnemers